Ndiqe  
newest oldest most voted
Me lajmëro për
bigBABI

Hajde robt në pidh Klanifornisë dhe Portokallisë që harxhojnë tërë ato lekë për humor kari. O Klani jepi fond çunave edhe e ke të fituar kohën televizive.

Blerina

Jeni te PA par ju lumt cun

Denis

Ju lumte goja

Xheni

super cuna 👏🏻👍👌

xheni

super cuna👏🏻👍

REFIT

Suksese çuna

Neritani

Super cunat

noli azis

njisha jeni

Ridi

Ja si goja, zemra!

Bardhi

Ju këndoftë zëmra o djema

Frenkli

Nuk ja leewe …..😂😂😂

Eraldo

Buta on fire 😂😂😂😂😂🔥 e keni mbyt cuna