Ndiqe  
newest oldest most voted
Me lajmëro për
Armando Koshena

Lavdoshi do dhe pak bakllava se i ka rënë sheqeri 🤣😂🤣😂🤣

Armando Koshena

Lavdoshi do edhe pak bakllava se i ka rënë sheqeri 🤣😂🤣😂🤣😂

Eni

🤣🤣🤣 Lavdoshi 1-shi

Oliqn

Hahaha u meka se qeshuri😂😂😂 lavdoshi ❤️

romir

uahahahah o dosheee

Eni

🤣🤣🤣

Vllai Lavdoshit

Si i tha Lavdia, të provojnë të bëjnë gol se po sju futa llapën në thybë?

Kipi

Lavdoshi ❤️❤️❤️😂😂😂😂

doni

😅😅😅😅😅😅😅

Olsi

Hahahahahah sufllaqja sesht nis akoma😂

Sead Sherifi

hahahhahhah super per te qeshur